Op zaterdag serveren we enkel de menu


A La Carte

Voorgerechten

* Salade < Folle > Kreeft / Ganzenlever / Zalm

* Rundsvlees & Ganzenlever Koolrabi / Waterkers / Ganzenlever

* Coquille < carpaccio > Burratta / Basilicum / Citrus

* Zalm < Gravad Lax > Radijs / Komkommer / Avocado

* Gebakken Roggevleugel Ravioli / Tomaat / Fetakaas

* Paling & Gelakt Buikspek Parijse champignons / Aubergine / Jus van champignons

 

Hoofdgerechten

* Rib-Eye < Herreford > Verse frieten / Bearnaise / Saladegarnituur

* Eend uit < Challans > Sinaas / Shiitake / Wortel

* Kalfszwezerik en duif in hooi gerookt ( per 2 personen) Bietjes / Ganzenlever / Hazelnoot

* Kreeft < Bouillabaise > Gerookte aardappel / aïoli / Fijne groenten

* Kabeljauw Risotto van aardappel * Paling in het groen


Dessert

* Crème Brûlée

* Dame Blanche

* Café Glacé * Passievrucht / Karnemelk / Peer

* Kazen Michel Van Tricht Kazen in plaats van dessert