A La Carte

Voorgerechten

*Asperges à la flamande Ei / Geklaarde boter / Peterselie € 26

* Gamba Geitenkaas / Courgette / Pistache € 26

*Tonijn ‘Tataki’ Asperge / Appel / Pinda / Dille € 30

*Ravioli Ricotta / Spinazie / Morilles € 26

 

Hoofdgerechten

*Kabeljauw Peulvruchten / curry / Paksoi € 42

*Kreeft Zilte groenten / Saffraan € 55

*Aubrac rund BBQ ( per 2 personen) Lentegroenten/ Bearnaise € 55 p.p.

*In hooi gerookte duif Erwten en wortel / Kropsla € 49

*Tarbot Spinazie / Venkel € 49

*Zomer Ree Spitskool / Gnocchi / kropsla € 49

 

‘Dessert’

Aardbei / Vlierbloesem / Rabarber € 12,5

Crème brûlée met Tonkaboon € 11

Witte Chocolade / Pistache / framboos € 12,5

Kers / Chocolade / Vanille € 12,5

 

Kazen Michel Van Tricht 20 euro Kazen in plaats van dessert 10 euro